Pizza jde udělat i bez mouky. Že nevěříte 🙂. Zkuste a budete mít fajn rychlou zdravou večeři…
Suroviny
Korpus:
– 300 g květáku
– 100 g nastrouhaného eidamu (najemno)
– 100 g nastrouhaného Šmakouna přírodního (najemno)
– 2 vejce
– sůl, pepř
Obloha:
– drcená rajčata
– 2 rajčata
– 1 balení mozzarelly
– čerstvá bazalka
Jak na to?
- Dáme si vařit vodu. Květák nakrájíme na malé kousky. A dáme vařit do vroucí vody na cca 7 minut (aby lehce změkl).
- Slijeme vodu a rozmixujeme tyčovým mixérem.
- Přidáme ostatní ingredience.
- Směs natřeme na pečící papír (tloušťka je na vás) a pečeme v předehřáté troubě cca 20 minut při 200°C.
- Pak korpus poklademe – pokud chcete MARGARITU – pomažeme drcenými rajčaty, pokladete plátky čerstvých rajčat a mozzarelly a nahoru natrháme lístky čerstvé bazalky.
- Jinak můžete použít všechno, co máte rádi.
- Pečeme dalších cca 20 minut.
Dobrou chuť
Vaše Vrbička :*