Cuketový tataráček

Už nevíte co s cuketami?

Co takhle CUKETOVÝ TATARÁČEK. Je hotový během chviličky a potřebujete jen pár surovin.

Co budete potřebovat?

  • 250 g cukety (půl velké cukety)
  • 2 stroužky česneku
  • Půlka malé cibule
  • 2 lžičky kečupu
  • 1-2 lžičky hořčice
  • 3 lžičky sójové omáčky
  • Sůl, pepř (popř. chilli)
  • Řepkový olej

+ pečivo na podávání

Jak na to?

  1. Cuketu nastrouháme nahrubo.
  2. Česnek a cibuli nakrájíme na kostičky.
  3. Cibuli a česnek opečeme na oleji dozlatova.
  4. Přidáme nastrouhanou cuketu a chvíli opékáme.
  5. Přidáme kečup, hořčici, sójovou omáčku a koření dle chuti.
  6. Promícháme a chvilku opékáme.
  7. Tataráček je skvělý na opečeném pečivu.

Můžete ho jíst jak teplý, tak studený.
Vyzkoušíte ho?

Videorecept: