Pořádná dávka inspirace: Kurz vaření Martina Škody

Vyrazila  jsem pro inspiraci do Prahy 🙂 na kurz Martina Škody… Znáte ho?
Martin Škoda, kterému se přezdívá český Jamie Oliver, je úspěšný moderní český kuchař. A já vyrazila na jeho kurz Česká klasika podle Martina Škody v krásné škole vaření Cocina Rivero v centru Prahy.

Sešla se parádní parta lidí a byla radost s nimi trávit pohodový čas při vaření. Navíc Martin je moc milý a trpělivý učitel.

Vaření a ochutnávání jsme začali filetem ze pstruha s lehkým bramborovým salátem. Můj první rybí filet byl na světě a divím se, že je to tak easy :). Bramborový salát je pecka a určitě se na něj můžou moji strávníci brzo těšit.

Další chod byl kváskový chleba plněný marinovaným vepřovým s marinovaným zelím…takové fajn párty jídlo.. To už jsem byla nacpaná k prasknutí a čekaly nás ještě dva chody.

Rajskou s krupicovými noky nám naservíroval sám Martin. Noky mě překvapily jak jsou snadné a rychlé.

A sladká tečka byl jahelník s jablky.

Prostě paráda a moc hezký zážitek, škola je komorní, moc milá, pořádají spoustu dalších kurzů z mezinárodních kuchyní. Jejich web je: www.cocinarivero.cz

Víc o Martinovi najdete na jeho webu: www.martinskoda.cz
Jeho kuchařku Škoda nevařit 2 – Kuchařka plná akce si budu přát k svátku :).

IMG_20170608_191319.1

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.